Over ons

Over Windmolens op Maat

Als duurzame ondernemer wil je zelfvoorzienend zijn in energievoorziening. Met Windmolens op Maat is elke ondernemer een stap dichter bij onafhankelijkheid in stroomvoorziening, een duurzame investering.

Windmolens op Maat verzorg het gehele traject. Van het aanvragen van subsidies en vergunningen tot de plaatsing en onderhoud van uw eigen kleine windmolen. Wij fungeren als partner en zijn intensief betrokken bij het gehele proces. Lees meer over onze werkwijze of download de brochure.
Bekijk onze werkwijze hier

Kom Kiekn en Luustern - Windmolens op Maat

Hulst Innovatie B.V. en duurzaamheid

Windmolens Op Maat is een handelsnaam van Hulst Innovatie B.V.. We zijn gevestigd in het buitengebied van het mooie Groninger dorp Westeremden en opgericht in 1994. Sinds juni 2018 heeft Hulst Innovatie B.V. een 2e vestiging geopend in aan de Stadsweg 20 te Appingedam. Vanuit Appingedam worden alle werkzaamheden verzorgd voor de windmolens door Groningen, Friesland en de rest van Nederland.

In 2017 hebben wij een kleine windmolen bij ons bedrijf in Westeremden geplaatst. Een 7,5 kW van het Duitse merk Braun Antaris zorgt er in combinatie met 90 zonnepanelen voor, dat wij voor 85% zelfvoorzienend zijn betreft ons energieverbruik.

Kleine windmolen Appingedam

In Appingedam zijn wij ook van plan om een kleine windmolen te plaatsen om geheel zelfvoorzienend te worden. Het plan is om de Deense SWP25 kW kleine windmolen te plaatsen. Deze windmolen zal ervoor zorgen dat wij geheel zelfvoorzienend zijn. Momenteel zitten wij nog in het vergunningstraject. Gelukkig hoeven we niet ver te reizen om een Solid Wind Power 25kW windmolen te zien; onze buurman heeft inmiddels een Solid Wind Power windmolen gekocht. Een betere showroom kunnen we ons niet wensen.

Even voorstellen

Gijs Hospers

Vertegenwoordiger

06 30 45 73 21
gijshospers@hulstinnovatie.nl

Klaas Talma

Vertegenwoordiger provincie Friesland

06 82 67 61 99
k.talma@hulstinnovatie.nl

Annemarie Bos

Commercieel medewerker binnendienst

0596 56 72 87
a.bos@hulstinnovatie.nl

Maurice Doornbos

Elektrici├źn

06 82 99 98 47
windmolens@hulstinnovatie.nl

Rudi Groenendal

Vertegenwoordiger

06 26 10 87 72
r.groenendal@hulstinnovatie.nl

Offerte aanvragen

Wij zetten de mogelijkheden voor uw windmolen op een rij.

Offerte aanvragen