Over ons

Windmolens op Maat B.V is gevestigd in het mooie Groninger dorp Westeremden en opgericht in 1994. Door sterke groei hebben we inmiddels diverse vestigingen van waaruit de diverse werkzaamheden worden uitgevoerd.

Sinds 2023 heeft Windmolens op Maat B.V. een eigen pand in Oldenzijl. Van daaruit leveren wij onze kleine windmolens aan agrariërs en andere ondernemers door heel Nederland.

Kom Kiekn en Luustern - Windmolens op Maat

Onze motivatie

In 2017 hebben wij een kleine windmolen bij ons bedrijf in Westeremden geplaatst. In combinatie met 90 zonnepanelen en een houtgestookte cv, zorgt deze ervoor, dat wij voor 85% zelfvoorzienend zijn. 

Ook onze vestiging in Appingedam is gasloos en vrijwel volledig zelfvoorzienend in haar stroomverbruik. In Oldenzijl wordt dit ook gerealiseerd.

Waarom doen we dit? We willen zelfredzaam zijn. Technische innovatie is onze specialiteit. En windenergie een fascinatie. Deze combinatie maakt dat we ons iedere dag volledig inzetten om (agrarische) ondernemers te helpen om zelfstandig in hun energiebehoefte te voorzien.

Hoe doen we dat?

Onze slogan is: Uw eigen windmolen, uw eigen energie! Met Windmolens op Maat komt elke ondernemer een stap dichterbij onafhankelijkheid in stroomvoorziening; een duurzame investering.

Windmolens op Maat verzorgt het hele pakket. Van het aanvragen van de vergunning tot de plaatsing van de kleine windmolen. Wij zetten ons volledig in om uw kleine windmolen kundig en snel te realiseren. Lees meer over onze werkwijze of vraag direct een offerte aan.

Medewerkers

Gijs Hospers

Vertegenwoordiger
06 30 45 73 21
gijs@windmolensopmaat.nl

Klaas Talma

Vertegenwoordiger provincie Friesland
06 82 67 61 99
klaas@windmolensopmaat.nl

Annemarie Bos

Specialist vergunningen en communicatie
06 82 48 13 03
annemarie@windmolensopmaat.nl

Freddie Knol

Fundaties
06 22 75 00 64
freddie@windmolensopmaat.nl

Rudi Groenendal

Vertegenwoordiger
06 26 10 87 72
rudi@windmolensopmaat.nl

Bennie Zijlstra

Installatie en onderhoud
06 82 47 62 30
bennie@windmolensopmaat.nl

Offerte aanvragen

Wij zetten de mogelijkheden voor uw windmolen op een rij.

Offerte aanvragen