Over Windmolens Op Maat

Hulst Innovatie B.V. 

Windmolens Op Maat is een handelsnaam van Hulst Innovatie B.V.. Hulst Innovatie is gevestigd in het buitengebied van het mooie Groninger dorp Westeremden. Hulst Innovatie B.V. is opgericht in 1994. Sinds juni 2018 heeft Hulst Innovatie B.V. een 2e vestiging geopend in aan de Stadsweg 20 te Appingedam. 

Hulst Innovatie B.V. en duurzaamheid

In 2017 hebben wij een kleine windmolen bij ons bedrijf in Westeremden geplaatst. Een 7,5 kW van het Duitse merk Braun Antaris zorgt er met een combinatie van 90 zonnepanelen voor, dat wij voor 85% zelfvoorzienend zijn in ons energie verbruik. 

Op 1 Juni 2018 hebben wij een nieuw pand gekocht in Appingedam. Na een grote renovatie van het pand zijn wij van plan om ook hier een kleine windmolen te plaatsen. Het plan is om de Deense SWP25 kW kleine windmolen te plaatsen. Deze windmolen zal ervoor zorgen dat wij geheel zelfvoorzienend zijn in ons energie verbruik. Momenteel zitten wij nog in het vergunningstraject.

Even voorstellen

Gijs Hospers
Vertegenwoordiger Windmolens Op Maat

Heeft u vragen of een windmolen op uw bedrijf past? Of wilt u een windmolen bezichtigen? Gijs zoekt het graag voor u uit en bespreekt de mogelijke keuzes voor een echte kleine Windmolen Op Maat. Hij komt graag vrijblijvend bij u langs!

wij adviseren u in het plaatsen van kleine windmolens

Annemarie Bos-Koerts
Commercieel medewerker binnendienst

Annemarie regelt voor u de vergunningen en houdt contact met de gemeentes en belanghebbenden. Daarnaast regelt zij de subsidieaanvragen voor de kleine windmolens. Ook de organisatie van het plaatsen van de molen, neemt ze voor haar rekening.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We zetten de mogelijkheden voor jouw windmolen op een rij.

Offerte aanvragen