NIEUW! Windmolen Logic 15: Een nieuwe standaard voor kleinschalige windenergie.

Vanaf medio 2025 zal Windmolens op Maat, onderdeel van Hulst Innovation Holding, de Logic 15 op de markt brengen. Na het succes van de Logic 25, zetten we met de introductie van de Logic 15 wederom een stap vooruit in innovatie en duurzaamheid.

Deense expertise en Nederlandse productie

Net als de Logic 25 is ook de Logic 15 ontwikkeld in samenwerking met het Deense bedrijf Logic-Energy ApS. De Deense ervaring en strenge kwaliteitsnormen worden gecombineerd met Nederlandse innovatiekracht. De productie vindt plaats in Oldenzijl, Nederland, waar de turbines met de grootste zorg worden samengesteld.

Kenmerken van de Logic 15

 • Rendement
  Door de geoptimaliseerde wieken en het ontbreken van een omvormer, zet de Logic 15 direct alle windkracht om in stroom.
 • Deense kwaliteit
  Net als zijn grotere broer, voldoet de Logic 15 aan de strengste Deense normen en draagt het de internationaal erkende IEC 61400-2 certificering voor windklasse III.
 • Stil
  Dankzij innovaties uit het verleden én een stille rotor, is de Logic-15 net als zijn grote broer de stilste kleine erfmolen in zijn klassement.
 • Veiligheid voorop
  Voorzien van hydraulische tip remmen en een mechanische noodstop, garandeert de Logic 15 maximale veiligheid onder alle omstandigheden.
 • Slimme technologie
  Met een geïntegreerd weerstation en optionele sensoren voor slagschaduw en vleermuizen detectie, past de Logic 15 zich automatisch aan de omgevingsomstandigheden aan.

Duurzame energieoplossingen

Windmolens op Maat blijft zich inzetten voor duurzame en innovatieve energieoplossingen. De Logic 15 is ontworpen om aan de groeiende vraag naar kleinschalige, efficiënte windenergie te voldoen. Bedrijven kunnen met de Logic 15 op een verantwoorde manier hun eigen energie opwekken, met de zekerheid van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Nu is er een oplossing om ook bij bedrijven die minder stroomverbruik hebben, groene stroom op te wekken.

Onderhoud & Logic SCADA

Bij de aanschaf van een Logic 15 hoort een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Windmolens op Maat neemt voor u al het onderhoud en reparatie uit handen, door ons onderhoudscontact. Daarnaast biedt de SCADA software continue monitoring van de prestaties van de windmolen, waardoor gebruikers op elk moment inzicht hebben in hun energieproductie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Logic 15, de beschikbaarheid en specificaties, neem contact op met onze adviseurs of laat hier je emailadres achter. Zodra wij meer informatie hebben, ontvangt u van ons een update.

Stuur mij informatie over de Logic 15 windmolen.