Vaste stroomprijs door kleine windturbine

Stroom duurzaam opwekken voor het eigen bedrijf heeft grote voordelen. Met een kleine windturbine eventueel in combinatie met zonnepanelen, komt zelfvoorzienendheid heel dichtbij. 

Vaste stroomprijs 

Daarnaast biedt het de zekerheid van een vaste stroomprijs gedurende de levensduur van de windmolen. Dat is zeker 20 jaar!

De ontwikkeling van de stroomprijs inclusief belastingen is ongewis. De kosten voor de kleine windmolen zijn bij aanschaf echter al bekend en daarmee ook de stroomprijs per kWh. Dit biedt zekerheid voor een lange termijn, een duurzame investering!

De keuze voor onze kleine windmolens wordt gemaakt vanwege de hoge opbrengst en kwaliteit van de Logic-25. Bovendien is deze molen de stilste op de markt. Onze jarenlange ervaring op het gebied van windenergie, plaatsing en onderhoud van deze kleine windturbines werken natuurlijk ook mee!

Wat produceert zo’n kleine windturbine?  De Logic-25 produceert in Nederland tot 85.000kWh per jaar. Uiteraard is deze opbrengst afhankelijk van de locatie van de windmolen. Cijfers waar je mee thuis kunt komen!

Neem contact met ons op