Kleine windmolen in Friesland

Inmiddels verkoopt Windmolens op Maat windmolens door het gehele land. Nu de provincie Friesland de regels versoepeld heeft omtrent het plaatsen van een windmolen met een ashoogte van 15 meter, kunnen boeren ook zelf elektriciteit gaan opwekken met hun eigen kleine windmolen in Friesland.

Analyse en adviesgesprek

Een kleine windmolen van topkwaliteit bij u op locatie in Friesland? Friesland is één van onze werkgebieden voor het plaatsen van een windmolen. Wij zijn uw adviseur en voorzien u graag van het beste advies op het gebied van kleine windmolens in Friesland. Om te kijken of een windmolen het juiste rendement oplevert voor uw bedrijf, berekenen wij de windsnelheid bij u op locatie.

Subsidies voor een kleine windmolen in Friesland

Het hele traject van adviesgesprek tot het plaatsen van de windmolen verzorgen wij. Van het regelen van de benodigde vergunningen voor de windmolen en het onderhouden van contact met gemeenten en belanghebbenden in Friesland. Tot het regelen van subsidies en de daar bijbehorende aanvragen. Kortom alles omtrent de organisatie van het plaatsen van een kleine windmolen in Friesland.

Een kleine windmolen levert duurzame, groene energie op. Het kost geen fossiele brandstof en levert geen CO2 uitstoot op en daarom stimuleert de overheid dergelijke investeringen middels subsidies. Subsidies zijn vaak van tijdelijke aard, maar keren vaak in ongeveer dezelfde vorm terug. Het aantal mogelijkheden dat er is hangt van de exacte situatie af. Daarom is het altijd goed om te inventariseren welke subsidiemogelijkheden er zijn als je van plan bent te investeren in een windmolen. Wij van Windmolens op Maat helpen u hier graag bij.

Installatie en onderhoud kleine windmolens Friesland

Wanneer al het papierwerk is geregeld komen onze monteurs naar Friesland om uw windmolen te plaatsen. Van de betonnen fundering tot het installeren van de windmolen. De stroomkabel wordt na het storten van het beton van de windmolen naar uw bedrijf gelegd. Nadat het beton volledig uitgehard is start de installatie van de windmolen. Dit alles door de monteurs van Windmolens op Maat en binnen 1 dag! De windmolen heeft jaarlijks klein onderhoud nodig en eens in de vijf jaar groot onderhoud. Ook dit wordt verzorgd door onze eigen monteurs en volgens de instructie van de windmolen dealers. Hiermee blijft de kleine windmolen voldoen aan alle eisen betreft de veiligheid en garantie.

Offerte aanvragen

Wij zetten de mogelijkheden voor uw windmolen op een rij.

Offerte aanvragen