Kleine windmolen in Groningen

Windmolens op Maat is werkzaam door heel Nederland. Met de versoepeling van de regels van de provincie rondom het plaatsen van een kleine windmolen met een ashoogte van 15 meter, is het nog makkelijker om zelf energie op te weken met een eigen kleine windmolen in Groningen!

Analyse en adviesgesprek

Aangezien Groningen één van onze werkgebieden is, bent u bij Windmolens op Maat op het juiste adres voor uw eigen kleine windmolen in Groningen! Het hele traject van adviesgesprek tot het plaatsen van de windmolen verzorgen wij. Tijdens dit traject is Windmolens op maat uw partner en voorzien we u graag van het beste advies op het gebied van kleine windmolens in Groningen. In het adviesgesprek berekenen wij de windsnelheid bij u op locatie om te kijken of een windmolen het juiste rendement oplevert voor uw bedrijf. Zo weet u zeker of een kleine windmolen in Groningen voor u de juiste investering is!

Subsidies voor een windmolen in Groningen

Het gehele traject verzorgen wij. Denk hierbij aan het onderhouden van contacten met stakeholders en gemeenten tot aan het aanvragen van de benodigde vergunningen. Ook het aanvragen van subsidies nemen we mee in het traject. Kortom alles omtrent de organisatie van het plaatsen van een kleine windmolen in Groningen.

Installeren en onderhouden

Is al het papierwerk geregeld? Dan komen onze monteurs uw kleine windmolen plaatsen! De installatie vindt plaats binnen 1 dag. Van het storten van de betonnen fundering tot het leggen van de stroomkabel naar uw bedrijf. Uw windmolen heeft elk jaar onderhoud nodig en eens in de vijf jaar groot onderhoud. Dit alles wordt door onze eigen monteurs uitgevoerd. Hiermee blijft de windmolen voldoen aan alle eisen betreft de veiligheid en garantie. Lees hier meer over in onze werkwijze of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wij zetten de mogelijkheden voor uw windmolen op een rij.

Offerte aanvragen